Lichtreclame

Op zoek naar een partij die voor u de lichtreclame kan regelen? Neem dan eens contact op met I AM reclame uit Zwolle. I AM Reclame is een reclame/communicatiebureau die u helpt om de attentiewaarde van uw bedrijf te verhogen. I AM reclame in Zwolle heeft al jaren ervaring met het plaatsen van licht en gevelreclame. 

Waarom lichtreclame?

Lichtreclame verhoogt de attentiewaarde van uw bedrijf. Door middel van lichtreclame wordt u op grotere afstand sneller herkend, en u krijgt hiermee een geweldige uitstraling. Ook in freesletters kunnen we uw reclame prachtig weergeven op uw bedrijfspand. In alle kleuren acrylaat (kunststof), of aluminium vervaardigen we uw huisstijl en monteren deze op de gevel met afstandhouders. Denk ook eens aan de vele mogelijkheden om uw reclame in full color te presenteren!

Over lichtreclame

Lichtreclame is buitenreclame in de vorm van lichtgevende objecten. Het is ontstaan omdat bedrijven zich ook in het donker goed willen profileren. Tegenwoordig zie je nog twee soorten lichtreclame, neonlichtreclame en ledlichtreclame. Het licht van neon-lichtreclame wordt veroorzaakt door gasontlading in een buis gevuld met neongas. LED is de opvolger van de neonbuis. De huidige ledlampen kunnen de neonlamp redelijk vervangen, al hebben alleen de duurdere merken les een lichtopbrengst en levensduur als die van neonbuizen. 

Verschil tussen neon & ledverlichting. 

Veel bedrijven vragen zich af wat het verschil is tussen neon en led reclame. Ten eerste heeft neon verlichting een mooiere uitstraling. De kleuren zijn helderder en het geeft ook van veraf een mooier licht. Daarnaast is neon duurzamer dan led, als zou je dit niet verwachten. Led is energiezuiniger maar oude neon reclame kan op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Bij led is dit nog niet mogelijk, hierdoor is neon verlichting duurzamer. 

Waar moet u rekening mee houden?

Wanneer u kiest voor gevelreclame in combinatie met neon verlichting dan zijn er drie zaken waar u rekening mee moet houden. 
  1. Vergunning; Een vergunning is onmisbaar wanneer je een wijziging wilt aanbrengen in uw gevelreclame. I AM reclame weet precies welke informatie de gemeente nodig heeft bij een dergelijke aanvraag en kan hierbij ondersteunen.
  2. Statische berekening; Bij het plaatsen van een neon lichtreclame op het dak is een statische berekening enorm belangrijk. Uit deze berekening volgt namelijk of het dak geschikt is voor plaatsing van de lichtreclame. Bij de berekening wordt onder andere rekening gehouden met betonbelast, windkracht en dakconstructie. Ook hierbij helpt I AM reclame u. 
  3. Brandweerschakelaar en aansluitpunt; Bij een neonverlichting is een speciaal aansluitpunt nodig. Een aparte groep is beter hiervoor. Daarnaast is er een zogenaamde brandweerschakelaar nodig. Dit is een schakelaar om bij brand een installatie of deel daarvan gemakkelijk en snel spanningsloos te maken.

Waarom lichtreclame van I AM reclame

  • Wij komen altijd ter plaatse.
  • Altijd komt het idee van ons, dus onze creativiteit.
  • We maken een compleet voorstel.
  • Prijs en levertijd altijd in overleg. Welke materialen ook in overleg! Maar altijd met een perfect advies.
  • De prijs is altijd in overleg i.v.m. met het budget.
  • Het uitgangspunt is attentiewaarde!!

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lichtreclame voor uw bedrijf? Neem dan contact op met I AM reclame. We zijn te bereiken via de telefoon: 038 454 74 78 of via de mail: info@iamreclame.nl